UW DAGOPVANG ADRES DIRECT LANGS DE A2 IN LIMBURG!

Om zo flexibel mogelijk te zijn en om een extra dienst te kunnen leveren voor onze klanten, hebben wij een dagopvang voor honden opgezet. U kunt voor allerlei doeleinde deze dagopvang gebruiken. Voor veel honden is een dagje dagopvang zo een heerlijk dagje uit en een manier om teveel aan energie kwijt te kunnen.

Bijvoorbeeld:

  • U gaat werken en bent te lang weg van huis om de hond alleen achter te laten.
  • U vindt het belangrijk dat u hond goed socialiseert en met andere honden in contact blijft.
  • U gunt uw hond gewoon een lekker dagje rennen en ravotten.
  • U heeft een leuk dagje uit gepland, maar de hond kan niet mee.

Neem een abonnement op onze dagopvang en wij nemen de verzorging van u over. Dit is dezelfde verzorging als de honden die wel blijven overnachten. Aan dit abonnement zit geen vast aantal dagen per maand gebonden, maar er moet wel minimaal 10 keer per jaar gebruik van worden gemaakt. Op de pagina ‘honden’ kunt u lezen hoe de honden bij ons worden gehuisvest en hoe het er allemaal aan toe gaat.

Wanneer u gebruikt maakt van deze service dan kunt u tussen 06.00 uur 's morgens en 21.00 uur 's avonds terecht. U kunt binnenkomen met een speciaal door ons aangemaakt pasje. Het is ook mogelijk als u met 2 partners werkt om beide binnen te kunnen. Dit is optioneel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Telkens als u uw hond komt brengen en binnenkomt wordt dit geregistreerd. Aan het eind van de maand wordt bepaald hoeveel dagen de hond bij ons gelogeerd heeft en wordt de rekening opgemaakt. Dit bedrag wordt via automatische incasso bij u geïncasseerd, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Heeft u 's morgens nog geen tijd gehad om uw hond uit te laten voor het brengen, dan kunt u er ook voor kiezen om hem of haar alvast in de speelweide te plaatsen i.p.v. de kennel. Vanaf 08.00 uur zijn wij weer aanwezig en beginnen wij met de verzorging.

Mocht u het ’s avonds niet redden om hem op te halen vóór 21.00 uur, dan mag hij/zij gewoon blijven overnachten. Wij vinden het wel prettig dat dit vooraf wordt gemeld. De tarieven zullen dan over gaan naar ‘verblijf met overnachting’.

Voor de tarieven kunt u kijken op de pagina ‘honden’ en dan ‘tarieven’.
Voor de verdere regels die gelden voor de dagopvang, zie pagina ‘dagopvang’ en dan ‘huisregels’.

Wilt u graag meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden en wilt u gebruik maken van de dagopvang. Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of kom vrijblijvend bij ons langs voor een rondleiding.