UW VERTROUWDE KATTENPENSION IN LIMBURG!

dagverblijf katten

Binnen verblijven:
In ons huisdierenhotel beschikken wij over 2 vrolijk ingerichte katten huiskamers. Deze hebben beide een aangrenzend buitenverblijf. Om het verblijf van uw kat zo aangenaam mogelijk te maken is dit huiselijk ingericht. Er staan stoeltjes, manden, hangmatjes, krabpalen en dergelijke. Zo kan iedere kat een eigen plekje uitzoeken waar hij/zij zicht het beste thuis voelt.

Mocht uw kat zich niet prettig voelen in de groep, dan kunnen wij hem/haar individueel huisvesten.

Buitenverblijven:
Wij hebben in totaal 3 buitenverblijven. 2 buitenverblijven die grenzen aan de binnen verblijven en een geheel buitenverblijf. Alle verblijven zijn wel helemaal overdekt, zodat ze niet nat kunnen worden en ten alle tijden naar buiten kunnen.
Ook zijn deze ingericht met stoeltjes, mandjes, hangmatten, krabpalen en dergelijke.

Het buitenverblijf zonder aangrenzend binnen verblijf heeft uiteraard wel een gedeeltelijk dicht verblijf. Zo kunnen toch helemaal beschut zijn of zich even terugtrekken. Dit verblijf is alleen in de zomermaanden beschikbaar. Heeft u een kat die heel graag buiten is, kunt u dit als voorkeur aangeven.

Voeding:
Katten houden van lekker eten, maar kunnen soms ook kieskeurig zijn. Wij hebben daarom ook altijd de hele dag door diverse soorten brokjes staan.
Altijd:

  • Fokker sensi-fit
  • Fokker Fresh meat of fisch
  • Ecostyle kip of zalm
  • En een wisselde brok

Zo kunnen ze zelf beslissen welke ze lekker vinden. ’s Avonds wordt er altijd voor iedere kat een portie vlees geserveerd. Hier hebben ze dan keuze uit vis of vlees.

Indien uw kat een dieet volgt, dient u dit voer zelf mee te brengen. Wij zorgen uiteraard dat uw kat dit voer dan krijgt. Verder is er de hele dag ver water ter beschikking. Ook aan de katten die alleen van stromend water drinken is gedacht. Er is een ‘fonteintje’ beschikbaar.

Medicatie:
Wanneer uw kat thuis medicatie toegediend krijgt is dat geen probleem. Het is belangrijk dat u ons informeert over de hoeveelheid, hoe vaak per dag etc. uw kat het medicijn dient te krijgen. Neem verder voldoende medicatie mee voor de periode van de logeerpartij.
Wij hebben hiervoor speciale medicijnkaarten. Hier komen de gegevens van de hond, medicatie, dosering en aantal keren per dag op te staan.

Overige informatie:
Wij nemen regelmatig de tijd om de groepen te observeren en te vergezellen. Omdat de katten dus in groepen logeren, kunnen we helaas géén ongecastereerde katers aannemen (castratie moet MINIMAAL 7 weken van te voren uitgevoerd zijn op het moment van brengen. Het spreekt voor zicht dat wij ook in onze kattenkamers een goede hygiëne nastreven.