VACCINATIES VOOR KATTEN

vaccinatie honden

Bij binnenkomst in ons pension dient uw kat(ten) volledig geënt te zijn. De entingen mogen niet ouder dan een jaar zijn en niet jonger dan 2 weken. Wanneer uw kat(ten) niet volledig geënt is, moeten wij deze helaas WEIGEREN!

Breng daarom altijd een entboekje mee (= verplicht). Dit blijft bij ons totdat u uw huisdier weer op komt halen. Wanneer u het entboekje vergeet mee te nemen, bent u genoodzaakt ervoor te zorgen dat deze dezelfde dag nog bij ons terecht komt.

Hieronder ziet u welke entingen verplicht zijn:

Voor katten:
Kattenziekte en niesziekte.
Niesziekte is erg besmettelijk.
Bijvoorbeeld bij verminderde weerstand kan ondanks de enting toch niesziekte optreden. Mochten wij eerste verschijnselen zien, raadplegen wij altijd een dierenarts.

Twijfelt u: bel ons dan of raadpleeg uw dierenarts.

Vlooien:
Het is verplicht uw kat tegen vlooien te behandelen voor dat u ze naar ons huisdierenhotel brengt. Wanneer uw viervoeter bij ons komt logeren dient hij/zij natuurlijk vrij te zijn van vlooien, teken en wormen.

Gebruik hiervoor een spray of druppeltjes (pipetje) in de nek. Een vlooienband is niet effectief genoeg. Mochten wij toch ongedierte bij uw kat aantreffen tijdens het verblijf, dan wordt dit gelijk behandeld! De hiervoor gemaakte kosten worden dan in rekening gebracht.