UW VERTROUWDE HONDENPENSION IN LIMBURG!

dagverblijf honden

Binnen verblijf:
Voor het verblijf van uw viervoeter(s) beschikken wij over zeer ruime binnen kennels. Deze zijn voorzien van vloerverwarming, ligbedden en verstelbare voerbakken. Op ieder verblijf hangt een zogenaamde kennelkaart. Hier staan alle gegevens van u, uw huisdier, dierenarts en contactpersoon op, zodat het heel duidelijk is welk verblijf voor welke hond is.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat uw hond zich helemaal thuis gaat voelen, mag u zijn of haar vertrouwde slaapbenodigdheden meenemen. Dit kan een bench, deken, mand, kussen of iets anders zijn. De eigen geur helpt uw hond om sneller te acclimatiseren. Ook mogen er een speeltje en een lekker bot worden meegebracht, maar uiteraard geen hele verzameling. Het spreekt voor zicht dat het meebrengen van uw spullen geheel op eigen risico gebeurt.

Verder bevinden de kennels zich allemaal in verschillende afdelingen. Iedere afdeling bevat 14 kennels. Zo kunnen wij heel goed zorgen dat uw viervoeter bij soortgenoten komt die bij hem/haar passen. Zo is er bijvoorbeeld een afdeling; dagopvang, grote honden, kleine honden. Drukke periode: oudere honden, loopse teven etc.

Buitenverblijf / speelweides:
Verder gaan de honden lekker naar buiten toe. Wij beschikken over 10 grote speelweides, waar uw hond enkele malen per dag naar hartenlust kan rennen en ravotten. Deze zijn voorzien van speelzand en alle speelweides zijn gedraineerd. Dit zorgt ervoor dat wij ten alle tijden de honden buiten kunnen laten en dat het niet een grote waterplas wordt. Er is een stukje overdekt, zodat ze uit de regen, maar ook uit de zon kunnen.

Verder hebben wij voor speelzand voor de hygiëne gekozen. Op deze manier kunnen wij de ontlasting namelijk altijd goed opruimen. Verder valt speelzand ook weer heel snel uit de vacht, wanneer het droog is. De honden worden kunnen dus lekker spelen zonder heel erg vies te worden.

Ook hebben wij 14 kleinere overdekte speelweides. Mocht het nu echt ontzettend slecht weer zijn, kunnen de honden nog altijd hieronder uitlaten. Ook worden deze gebruikt in de hele drukke periodes voor hondjes die maar met 1 of 2 soortgenoten buiten kunnen.

Wanneer het karakter van uw hond het toelaat, zullen wij hem/haar met andere door ons geselecteerde soortgenoten laten spelen onder toeziend oog. Deze groepen/roedels kunnen variëren van aantal. Door het sociale contact met andere honden zal uw hond het huisdierenhotel gaan ervaren als zeer aangenaam.

Voeding:

Wij hebben als voer verschillende varianten ter beschikking.

  Fokker Shine: Voor de kleine moeilijke eters

  Fokker Adult: Voor de (jong)volwassen honden

  Fokker Lam/Rijst: Voor de gevoelige honden

  Fokker Senior: Voor de oudere honden

  Cavom: Voor de honden die normaal geperste brok eten

Voor de Fokker varianten zie voor meer informatie: www.fokkerpetfood.com

Eigen voer voor uw hond is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer uw hond een slechte eter is, dieetvoer, allergievoer, puppybrok of iets dergelijks, raden wij dit ook aan. Het soort voer wat uw hond(en) bij ons zal krijgen, staat ook weer vermeld op de kennelkaart.

’s Morgens en ’s avonds na het spelen krijgen ze eten. De honden worden dus standaard 2x per dag bij ons gevoerd. Mocht dit bij u afwijkend zijn, geef het aan ons door en dan houden wij daar rekening mee. Verder is er de hele dag vers water ter beschikking.

Medicatie:
Wanneer uw hond thuis medicatie toegediend krijgt is dat geen probleem. Het is belangrijk dat u ons informeert over de hoeveelheid, hoe vaak per dag etc. uw hond het medicijn dient te krijgen. Neem svp voldoende medicatie mee voor de periode van de logeerpartij.

Wij hebben hiervoor speciale medicijnkaarten. Hier komen de gegevens van de hond, medicatie, dosering en aantal keren per dag op te staan.

Even uitrusten:
Na het spelen en eten is het tijd om goed uit te rusten. Er zijn namelijk veel fanatiekelingen die anders gewoon door blijven gaan met spelen. Toch is het belangrijk dat er ook gerust wordt. Wij streven daarom naar zoveel mogelijk rust in de kennels buiten onze openings- en verzorgingstijden. Spelen in een roedel is namelijk fysiek en mentaal moe makend voor uw hond.

Einde vakantie:
Komt u uw viervoeter weer halen, dan wordt het verblijf en de ligbedden gelijk helemaal gepoetst en gereinigd. Dit wordt met een milieu- en diervriendelijke maar desinfecterende kennelreiniger gedaan. De voer- en waterbakken worden afgewassen, de kennelkaart wordt verwijderd en het verblijf is klaar voor de volgende logeergast. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw viervoeter te laten wassen, zodat hij weer lekker fris en schoon mee naar huis gaat. Kijk voor meer informatie bij trimsalon.